Incalzire

Acoperim intreaga gama de servicii legate de incalzirea locuintei in sezonul rece. Instalarea, reparatia, revizia sau verificarea centralei termice sint o parte din ceea ce stim sa facem.

Climatizare

Montaj si service aer conditionat. Abordam orice tip de instalatie, orice putere pentru orice destinatie. Ingineri cu studii de specialitate si cu o vasta experienta va garanteaza calitatea.

Electrice

Pentru ca uneori e greu sa gasesti un specialist in care sa ai incredere iti putem recomanda oricind un electrician calificat. Prin serviciul dispecerat 24/7 problema ta e ca si rezolvata.

Sanitare

Prin acelasi serviciu dispecerat 24/7 poti solicita ajutorul unui instalator serios atunci cind lucrurile scapa de sub control. Recomandam totusi o verificare periodica a instalatiilor de apa-canal pentru a ramine in relatii bune cu vecinii.

Service masini de spalat

Stim cit de neplacut poate fi atunci cind se strica masina de spalat. Te putem pune in legatura cu un profesionist experimentat care te poate ajuta si cu piesele de schimb.

Service frigidere si camere frigorifice

Avem relatii foarte bune de colaborare cu tehnicieni frigotehnisti de incredere. Sint unii dintre cei mai buni in domeniu asa ca in caz de nevoie ii poti solicita oricind sa te ajute.